Tisdag

Idag var jag och Erika ute och sprang sista milen innan Stockholm. Tjejmilen är på lördag så ska bli skönt att vila upp sig lite innan. Ska dock springa lite på sjukgymnasten imorgon med det är ju inte så långt så det ska nog gå bra. Har även blivit förkyld, halsen + öronen värker vilken är typiskt eftersom jag åker på fredag morgon. Men får hoppas att den håller någorlunda tills lördag i alla fall. Får dricka en massa honugsvatten och te hehe.

Var även en sväng i stan + torp idag. Lämnade in tröjorna vi ska ha på lördag på tryck och sen åkte jag ut till torp med Jennifer och handlade lite smått inför Stockholm. Just nu sitter jag här med en kopp te och ska fixa ihop lite låtar i min ipod som jag ska ha med mig tänkte jag, blir även att se över packningen & tvätta lite. Snart börjar även Criminal minds så jag får sätta igång här. Hoppas ni har haft en bra dag.
puss♥


Lycka

Glaaaaad tjej som klarade delprovet i frisör idag! :) 


(1 år gammalt kort)


.



Nicole Richie







Lördag

gårdagens utgång med underbara flickor! ♥




Rött ♥








 


Löpning

Har precis kommit hem efter en gooo löprunda. Älskar att springa på kvällen. finns inget bättre. Är så skönt att rensa ur hjärnan inför nästa dag ;) hehe. Nu blir det att ta en härlig dusch, en kopp tee och se på criminal minds innan sängen kallar. Imorgon blir det upp tidigt för att åka till sjukgymnasten innan jobbet!
Hoppas ni har haft en kanon dag i värmen :)
puss♥


Måndag.

Sitter just nu och kollar på fotboll, Manchester United - Tottenham 0-0. Har precis ätit lite mat och nu väntar jag på att Gumball 3000 med Erik & Mackan ska börja. Idag var jag nästan uppe med tuppen, skulle iväg till sjukgymnasten och träna vid 8 så det var bara att pallra sig upp. Efter sjukgymnasten bar det direkt iväg till jobbet, 10 - 18.

Har suttit och spånat lite idag om vad jag ska ha för hårfärg nu och jag kan verkligen inte bestämma mig.. :( Är sugen på att ha blond/rött/brunt ungefär men jag vill fortfarande ha kvar mitt  helröda så jag lever i ett dilemma hehe. Har även blivit sugen på att kanske sätta in någon fjäder extensions, är så sjukt snyggt men jag får se hur jag gör. Får leta vidare efter lite inspiration innan jag kan bestämma mig :).

Imorgon är jag ledig så då blir att skicka tillbaka ett par skor som jag beställde hem förra veckan, tvyärr var de för små så det blir retur på dem :( sen blir det ner till lägenheten och städa den från topp till tå, efter det blir det nog även en sväng till torp. Så, så ser min dag ut imorgon hittills. Nu ska jag sätta på en kopp tee & ta
 mig en frukt :).

puss♥

Bilder på fjäder extensions!



.




Vixis 19!

I fredags fyllde kära Vickan 19 år och det blev såklart att fira henne med förferre hos henne & sen utgång men mycket bra folk! Började dagen med jobb på fritids & efter ett besök på banken & hos lojsan bar det raka vägen ner till stan för att fixa & trixa innan vi skulle iväg till vixis. Kvällen blev kanon trots det tråkiga vädret. Här kommer lite bilder från kvällen.!

födelsedagsbarnet♥





haha underbara!














Tack för en underbar kväll godingar!♥


Två fröknar

Ingår nu med ett försök till att skaffa mig en egen blogg, utan mina flickor som jag hade en blogg med för något år sedan. Vi får se hur det går hehe. Emelie har hjälpt mig med designen eftersom jag fattar n o l l på detta haha! tack hjärtat ♥ 
-
I torsdags på min lediga dag åkte jag & mamma till två fröknar, en liten fin & mysig inrednings affär i Rotviksbro. Tog en fika och handlade lite smått och gott. Har aldrig varit där förut så det var kul att se något nytt med massa olika saker :).







väldigt god kaka!

mamma




RSS 2.0