..

Har precis kikat klart på csi miami och tänkte nu ta mig ett päron och sen hoppa in i duschen. Blir att försöka lägga sig i tid idag, blir dubbla jobbpass imorgon börjar 7 och slutar sen 18, så behöver lite sömn. :)
Hoppas ni har haft en bra dag!

bild från förra veckan


Torsdag morgon

Kom hem från doktorn för ett tag sedan och det visades sig att jag inte var allergisk så nu ska jag vänta tills mars på att ta ett astmatest! Har precis gjort iordning lite frukost och tänkte sätta på en film, friends with benefits, efter det blir det upp till mormor :)


hellloo.

Jag suger på uppdatera jag vet, men det är så det är i nuläget! Idag blev det jobb på salongen :) När jag hade slutat gick jag hem till mor & far, för jag ska nämligen till doktorn och ta allergitester imorgon kl 8, ä n t l i g e n!!! ska bli skönt att få de gjort. Hoppas det hittar något fel så jag kan göra något åt det, finns så mycket saker jag vill göra nu. Högst upp på listan är att börja träna, saknar att röra på mig ordentligt & jag blir så deprimerad när jag ser vad duktiga alla runt mig är haha! Så nu jäklar ska jag köra järnet jag med :) Nu blir det soffläge med pappa.
Hoppas ni har haft en fin dag!
♥  


10-2





Tisdag

Idag blev det jobb i några timmar på skolan :) När jag vaknade hade jag så fruktansvärt ont i magen, kunde knappt gå så har legat i sängen sen jag kom hem och bara sett på massa filmer :). Är rädd för att det kanske är laktos, så får ta och kolla upp det snart! Väntar även på att få en remis från doktorn så jag kan ta allergitester pga att jag är så som jag är i min hals, så hoppas det kommer snart det med :)
Hoppas ni har haft en bra dag.


-


RSS 2.0