GOTT NYTT ÅR !

Nu börjar året lida mot sitt slut och det ska vi såklart fira in i det sista! Mitt nyår ska jag fira med mina underbara tjejer :) Hoppas ni har haft ett lika bra år som jag har haft.


¤

Har varit lite dåligt med uppdatering från min sida nu på ett tag men har haft fullt upp i juletider. Imorgon har jag min första lediga dag på 3 veckor (förutom på helgerna) och det ska bli skönt. Hoppas ni har haft en kanon jul med massa god mat och många roliga paket, jag hade en alldeles perfekt jul :).


sugen på att ha det så här igen!


*




22:48

Kom upp från badet för ett tag sedan och gud vad jag älskar att bada, låg där minst i en timma! Är så skönt att bara slappna av och inte tänka på något :). Idag blev det jobb 08.30-16.30, gick senare upp till mormor för att hjälpa henne och städa och göra lite julgodis.:) Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon blir det jobb och i övermorgon är det julafton! Hoppas ni har haft en bra dag :).


...


20 dec

Tingeliiing! Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp faktiskt. Helgen har varit fullspäckad och helt underbar hihi har träffat folk och umgåtts, det har gått i ett :) Igår jobbade jag 10-18 och direkt efter det åt jag sen gick jag och la mig faktiskt, va så trött efter helgen. Idag blev det jobb 9-18 och nu ska jag gå och göra iordning lite mat. :) Idag är det bara 4 dagar kvar till jul! känns helt sjukt faktiskt, tiden går så fort. Nu kallar maten, ha det!


all women's dream


Onsdag

Gårdagen blev kanon. Tog det allmänt lugnt, städade och hade det mysigt, precis en dag i min smak när man är ledig :) Idag blev det jobb 10-18, skulle egentligen vart och tränat idag men är så råförkyld så det blev inget med det. Det är så jobbigt att va förkyld, halsen är helt skrot, huvudet bara värker och ja nyser konstant! nice.. haha slut klagat från mig, nu ska jag gå och kika på filmen på smällen som går på tv nu.
Ha det!


-


....

Idag gick jag upp kvart i 7 för att köra mamma till jobbet. Efter det blev det en tur upp till sjukgymnasten och träna lite och efter det jobb! Just nu ligger jag i soffan lite halvdöd och kollar på pengarna på bordet med pappa :) Imorgon är jag ledig, ska träffa lite folk, städa lägenheten och bara ta de allmänt lugnt, kanske börja slå in julklapparna också:)


Lördag

Förlåt för dålig uppdatering men har inte riktigt orkat och haft tid hehe. Under tiden har jag jobbat, vart ledig och fixat klart alla julklappar :). SKÖNT!
Igår firade vi Emelie, så blev förferre hos henne och sedan bar det vidare till harrys, kvällen blev perfa. Imorse gick jag upp tidigt för att jobba på salongen, sedan åkte jag, mamma och pappa till henån :).
 Just nu sitter jag och kollar på tv, funderar på att ta något att äta faktiskt. Hoppas eran helg blir bra!


pictures








19:31

Av ren rastlöshet igår vi 22:00 började jag baka, och de blev gudomliga kan jag lova er!


Söndag

Gårdagen var toppen! Nu blir det frukost och new moon :)


Lördag

Håller just nu på och göra mig iordning. Vid två ska jag åka ner och hämta alex och sedan vid tre blir det Göteborg med gittan och erika:). Skulle egentligen gå på jul i liseberg, men vädret är för tråkigt. Men vi åker ner till Göteborg ändå, går ut och äter och lite så:).
 Igår blev det en lugnt kväll, va och kollade julklapp med alex till mamma och sedan lagade vi tacos och såg på twilight :)
 Hoppas ni får en bra dag!


.......

Klickade precis hem detta halsbandet som jag tror kommer passa perfekt till min nyårsklänning som jag köpte i tisdags :). Frågan är bara vart man ska ta vägen på nyår och vilka man ska va med haha men outfiten är klar iallafall! Första gången jag är ute i god tid, brukar alltid bli panikshopping dagen innan:).


1 december

23 dagar kvar till jul.
Får ta och sätta igång och få klart alla julklappar :).
Ska kila iväg till stan nu och försöka hitta de sista :)!
Hoppas ni har haft en bra dag.

Tumblr_luxnxv2tlc1qe7vz2o1_500_large


RSS 2.0