-




.


21:00

Har precis kommit hem till Färgelanda efter en heldag i stan/torp. Åkte ner vid halv 2 för att käka lunch med min fina syster sedan blev det vidare till torp för att handla julklappar. Blev köpt en hel del faktiskt, bara några kvar så det känns bra :) Nu ska jag ta mig något att äta sen blir det glo lite tv innan sängen.
Hoppas ni haft en bra dag!


Måndag

Igår kväll hade vi första adventmys här hemma med mormor och morfar, och det var underbart. Tycker det är så mysigt med julstjärnor, julstakar och alla ljus man tänder :). Påbörjade även ett pussel på 1000 bitar igår, och ja! de tar sin tid haha men kul är det :) 
Idag blev det jobb 10-18 och imorgon är jag ledig :)!


alfapet med syster!


2011-11-27

Har precis ätit en brakfrukost bestående av ägg, bröd från ugnen, havrepuffar och juice :) Jag är egentligen ingen frukostmänniska så äter sällan frukost men på helgerna blir det mer sådan här frukost! :)
Sitter och kollar på masterchef USA och ska även städa och diska lite och gå ner till alexs jobb innan mamma kommer och hämtar oss. Nu får jag sätta igång, hoppas ni haft en bra helg!


Jag är kär




Lördag

Har precis ätit lite mat och nu ska jag sätta mig och kika på big momma's house 2 som går på 5an. Igår blev det jobb 10-18 och direkt efter det tog jag bussen ner till lollo. Hade inget planerat men bestämde oss för att gå ut och käka, och tillslut hamnade vi även på butler's och tog något att dricka och träffade folk.
 Hoppas ni får en bra kväll!


saknar!


24 november

EN MÅNAD KVAR TILL JUUUUUL :)!


.


Onsdag

Förlåt för dåligt uppdatering, men har inte riktigt haft tid tyvärr. Har jobbat både på salongen och på skolan, men imorgon är jag ledig och då blir det städning av mitt rum, ska även upp till mormor:)
Just nu sitter jag hemma hos hella och lollo och kikar på tv, blir att sova här inatt. Myspys!! :)
Hoppas ni har haft riktiga bra dagar!
Puss♥

-


Söndag

Idag är det städning som gäller här, mamma och pappa kom ner för ett tag sedan och hjälpte mig att hänga upp tavlor, hyllor och tvätta fönster :) Drack även lite glögg, och gud vad gott det var. Ska snart börja med att laga lite mat, ska ut och skaka mattorna först bara :). Igår blev det mysdag med hella, lite senare kom amanda och erica och gjorde oss sällskap. Åt gott och bara allmänt va :) Hoppas ni har haft en bra helg, nu ska jag fortsätta här :)
Puss♥


-


.


Torsdag

Kom precis hem från bion, har varit och sett breaking dawn med Emma, och kan säga att den va grym :) Idag blev det jobb, 9.20-16.30 så blev att skynda sig som bara den för att sedan åka ner till stan :) Igår blev det en ullaredtripp med mamma, alex och caroline, vilket va kanonkul :) Kom hem 20 över 11 så det blev verkligen en heldag!
Nu ska jag sätta mig och packa upp alla varor från ullared :)
Ha en trevlig kväll!
Puss♥


Tisdag

Hade sån fruktansvärd huvudvärk igår så direkt efter jobbet blev det att laga mat och sen gå och lägga sig, därav ingen update! Kom hem från jobbet nyss och nu ska jag sätta mig ner och skriva en inköpslista, ska till ullared imon hihi :) Åker efter jag har tränat så kmr bli en lång och rolig dag, hoppas inte det är föööör mycket folk bara :)
Hoppas ni har haft en kanon dag!


Söndag

Kom hem från mormor för ett tag sedan och nu sitter jag och kollar på vem kan slå filip och fredrik. Har vart i stan hela helgen, men åkte hem till Färgelanda förut då min mormor fyller år idag och pappa har ju fars dag:) Helgen har varit lugn och go, precis i min smak hehe :)
Nu ska jag fortsätta kolla på tv:n, ha en fortsatt trevlig kväll.
Puss♥


Lördag

Nu blir det frulle och se några avsnitt av vänner! :)


-


18:53

Här har ni bilder på mitt hår :)!
Kom hem från jobbet för ett tag sedan och nu ska jag ha myskväll med lollo med tjöt & god mat!
Ha en trevlig kväll.
Puss♥



Tisdag

Idag är jag ledig så just nu sitter jag och kollar på project runway och har precis ätit klart frukosten. Funderar på att ta en sväng till torp innan jag äker hem till Färgelanda igen. Ikväll blir det frisörvisning med jobbet i Trollhättan och det ska bli kul att få lite inspiration :)
Hoppas ni får en bra dag.
Puss♥


Förändring!

Idag blev det förändring av mitt hår, jag färgade det mörkare och har klippt av ytteligare 5 cm ungefär, så nu är 10 cm på längden borta. Klippte mig i tisdags då det rök 5 cm, men tog lite till idag så att verkligen allt slitet försvann :).Det gjorde faktiskt gott med en förändring nu till hösten, va lite trött på mitt hår nu :)!
Hoppas ni har haft en bra dag! Min har varit toppen :).
Puss♥

Bilder från idag :)
Ni får en bild på allt det avklippta håret en annan dag :)


Never forget to smile


-


Lördag

Igår hade jag en jättetrevlig kväll, jag var hemma hos min chef och åt jättegod mat med mina arbetskamrater :).
Idag blir det nog myskväll tror jag hehe. Hoppas ni får en bra helg!
Puss♥
En bild från igår :)

-


Förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har faktiskt haft fullt upp hehe. Har inte haft tillgång till data och de funkar ju inte på mobilen :(! Men hoppas ändå ni har njutit av den snygga bilden på Joel varje gång ni har klickat er in här.;)
Idag blev det jobb, började 7 och kom hem för en stund sedan så nu ska jag sätta mig framför tv och ta mig något att äta. Imorgon blir det jobb, 10-18 och direkt efter det blir det hem till gittan, min chef, och äta mat:). Mysigt!
Hoppas ni har det bra :)
Puss♥


RSS 2.0