-


Söndag

Gårdagen var kanon! Jättekul att träffa folket igen :). Kom in för en stund sen efter en promenad med lollo, va skönt att träffa henne och prata lite. Nu blir det soffhäng resten av kvällen:). Hoppas ni hade en grym halloween.
Puss♥

Emmas och min outfit :)


Lördag

Ligger just nu i sängen och ska snart sätta igång med maten och sen börja tagga inför kvällen. Vid 5 kommer emma så då blir det att börja göra oss iordning. :) Idag har jag varit med mamma, mormor och morfar ute vid krokstrand och kollat lite, min mormor kommer därifrån så va kul att se hur de är där hon växte upp. :) Ikväll bär det av till en gammal klasskompis som ska ha halloweenfest, ska bli kul att träffa de igen. :) Hoppas ni får en kanon kväll.
Puss♥


Fredag

Äntligen fredag eller vad säger man :). Just nu sitter jag och kikar på idol med pappa i min lägenhet, håller på och städar lite också samtidigt. Idag blev det jobb till 18 efter det drog vi ut till torp och handlade lite inför imorgon då ja ska på halloweenfest :) hihi ska bli skitkul!
Hoppas ni får en grym helg!
Puss♥


22:46

Idag har det varit full rulle nästan. Började jobbet vid 7, när jag kom hem vid 4 gick jag och sov lite för hade sån huvudvärk. Vaknade till vid halv 6 och fick skynda mig som tusan för skulle egentligen tagit en buss vid halv hehe så fick ta 10 i 6 i bussen ner till stan för att möta upp alex och hella för att sedan åka ut till torp. :) Fick köpt mig en jacka och ett par byxor innan vi handlade mat. Just nu sitter vi och kollar på tv och tjötar lite :) Mysigt!  
Nu får jag fortsätta vara social hehe hoppas er dag varit bra!
Puss♥


-


Onsdag

Kom hem för dryga halvtimma sen, jobbade över idag för att fixa fina hellis i håret :) Nu ska jag ta mig något att äta sen blir det att se på tv, Hawaii five-0 nu ju :). Imorgon blir det jobb 7-16, efter det blir det stan och ha myskväll med hella och alex. Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss ♥


Tisdag

Idag blev det ju som sagt jobb och direkt efter det blev det torp :).
Nu sitter jag och kollar på 99 nya saker med Erik & Mackan med pappa, älskar verkligen de programmet :)! Nu ska jag ställa in disk i diskmaskinen sen blir det att fortsätta med tvtittandet :) Hoppas ni har haft en bra dag! 
Puss♥

Två bilder från idag.
Här har ni ett par glasögon som jag hämtade idag :).


 


Markus Rosenberg

Snygg!


24.10.11

Idag fyller min kära pappa år :)♥.
Vi ska snart åka fram till affären och köpa något gott att smaska på, sedan blir det ensam mamma söker :) Idag har jag jobbat 10-18, innan jobbet var jag även uppe hos sjukgymnasten och tränade. Imorgon blir det jobb 10-16.15 efter det blir det ner till stan och hämta mina glasögon. Nu ska jag kila till affären :).
Puss♥

Bild från kalaset igår :)



Snyggt!







Söndag

Sitter just nu hemma i Färgelanda, är här och firar min pappa som fyller år imon :) Har nyss ätit god mat och nu blir det att sitta och tjata lite sen blir det tårta :) MUMS! För mig har det varit en rätt så lugn helg, vilket jag tycker har varit skönt, älskar att slappa :) hehe. Hoppas ni har haft en kanon helg!
Puss♥


Lördag

Idag har det varit en lugn dag, slappat hela dagen tills alex kom hem från jobbet vid 2, sen gick vi och handlade mat :). Just nu sitter ja och nötar wordfeud med alex och marcus, kikar även på america's funniest home videos. Snart blir det ner till hemmakväll och köpa lite gott och även hyra film.
 Härligt med en lugn lördagkväll :) Hoppas ni får en bra dag!
Puss♥
En bild på min fina syster!♥


-


Fredag

Har precis kommit hem från jobbet och ska fixa klart det sista, sen bär det av till emelie och senare vidare till stan för att käka! Fredagsmys :)
Hoppas ni får en bra fredag!
Puss♥


Criminal minds

Lär sitta bänkad framför tv:n nu vid 9. Äntligen börjar Säsong 7! :)


P


Torsdag

Igår när jag kom hem var jag helt slut så jag somnade i soffan efter hawaii five-0 haha :) Idag är jag ledig vilket jag tycker är skönt, är så förkyld och det värker i hela kroppen så det var gott att få sova ut. Nu ska jag ta och hänga upp tvätt, sen kanske det blir en liten promenad, jag ska iallafall upp till mormor sen :)
Hoppas ni får en bra dag, solen skiner ju iallafall :)
Puss♥


Onsdag

Nu blir det bonde söker fru med potatissallad & rostbiff :)



Idag beställde jag två par glasögon & jag köpte även en ny telefon, xperia arc S.
Så nu är jag en glad tjej :) hihi! Ska sätta mig och beställa lite skal nu, fanns inget som jag direkt fastnade för i affären så får ta det genom internet istället :). 
Puss♥



.....

Nu ska jag strax gå och lägga mig, imorgon blir det jobb 10-16.15.
Direkt efter det drar jag till torp med mamma och pappa, ska lämna in brillorna och kika på en ny telefon :) hihi.
 Godnatt alla söta, puss♥


.


Måndag

Idag blev det jobb 10-18 :)
 Det känns nästan som klockan är runt 10 när man går hem eftersom det är så mörkt ute nu. Men det är ju mysigt det med för då kan man tända en massa ljus och mysa ner sig när man kommer hem :). Igår blev det en lugnt söndag, tvättade kläder och sen vid 4 skulle jag till optikern. Så nu sitter jag här med 4 olika glasögon, ska nämligen bli glasögonorm..igen... haha! Jag har ju egenligen linser så ska faktiskt bli skönt för ögonen med lite omväxling och jag tror faktiskt jag har bestämt mig för vilka brillor det blir :)
Nu ska jag ta mig något att äta och sen bara hänga i soffan resten av kvällen!
Hoppas ni haft en bra helg & dag.
Pusss♥


Godnatt

Ååh!♥


-


19årsfirande!










födelsedagsbarnen♥





TACK FÖR EN GRYM KVÄLL FLICKOR !
pusss♥


00:07

Ligger just nu i lägenheten och ska titta på o.c med hella & emelie. Innan har vi varit och ätit på köket med lollo, sen blev det hem till hella en sväng. Skönt att bra ta det lugnt med mina vänner :). Bilder jag lovade kommer upp imorgon istället hihi.
Puss & godnatt ♥


Lördag

Blev tyvärr inget inlägg igår, d å l i g a  m i g! Men jag hade faktiskt fullt upp hehe. Direkt efter jobbet skyndade jag mig som bara den för att hinna hem till Emelie i någorlunda tid. Igår var det som sagt födelsedagsfest för Emelie och Danni, de bjöd på jättegod mat och trevligt sällskap, helt underbara tjejer allihopa! När de drog vidare till krogen gick jag hem eftersom idag är det jobb :) Hoppas ni hade en bra fredag och får en kanon lördag. Bilder från igår kommer senare idag :)
Pusss♥


§




!

Idag blev det jobb 7-16 :).
Efter jobbet tog jag bilen ner till stan och nu sitter jag och myser med hella i soffan.
På schemat står det robinson och vindruvor.  
Puss♥
 


I love you!


Onsdag

Idag blev det jobb 10-18, innan jobbet blev det en sväng till sjukgymnasten.
Just nu sitter jag och kikar på hawaii five-0 med mamma & pappa,
ska ta och göra en kopp te och ta en frukt till.
Idag fyller min kära farmor 92 år & även sötnosen emelie 19 år, grattis gumman :) 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
Puss♥

bild på mig & emelie från 09
haha minnen!



.


Fotboll

Sitter just nu och kollar på matchen mellan Sverige - Holland. Just nu står det 2-2 som Sverige precis gjorde genom en straff av Sebastian Larsson. Härligt Sverige :) Nu blir det te och äta något gott till!
Puss♥



Tisdag

Idag är jag ledig och solen skiner, vilket är underbart dessvärre blåser det ute. Har precis kollat på greys och nu ska jag ta mig något att äta :). Idag ska jag upp till mormor och hjälpa dem att städa sen blir det till torp och kika lite.
 Hoppas ni får en härligt tisdag :)
Puss♥


Helgen









Haft en mysig helg med massa lek med mina kusinbarn, födelsedagsfirande, tipspromenad, god mat & en massa prat!
Lovely!♥


-


.


Hemma

Så, nu är jag hemma efter en underbar helg hos släkten nere i Aneby.
 Nu tänkte jag lägga mig i soffan och kolla på film, är så slö och trött efter resan :).
Bilder från helgen kommer upp imorgon!
 Hoppas ni har haft en bra helg :).
Puss♥


Fredag

Nu ska jag strax bege mig till jobbet, ska bara fixa lite innan. Kom hem från sjukgymnasten för ett tag sedan också och det gick bra, har inte varit där på en vecka eftersom det har varit stängt så de va skönt att komma igång igen :).
Jag ska bort i helgen, så kommer inte bli så mycket bloggande, så vi hörs på söndag.
Ha nu en riktigt bra helg!:)
Pusss♥
 


Snygging


Vad skulle jag gjort utan dig?!

Tack för du alltid ställer upp ♥


Torsdag

Idag har jag varit ledig och det var väldigt skönt :). Det har ju varit så tråkigt väder, så idag har jag slappat i sängen och kollat på film, men även städat och fixat i garderoben.:) Nu har jag precis kollat klart på robinson så nu blir det bara till att slöa i soffan, sen blir det duschen och sängen. Imorgon väntas jobb men innan det så ska jag upp och träna på sjukgymnasten. :) 
Hoppas ni har haft en bra dag.
Puss ♥


.


Harrys




Lunchtime

Har precis ätit upp min lunch och nu blir det strax att bege sig tillbaka till jobbet. Direkt efter jobbet blir det ner till stan och gå ut och äta med Emelie och Danni, vet inte riktigt vart vi tar vägen med det löser sig väl :). Ha en bra dag, nu ska jag kila.
Puss♥


.


Kanelbullensdag

Idag är det kanelbullensdag och såklart måste man ju äta en kanelbulle :) Efter jag hade vart på torp med mamma och pappa, köpte vi med bullar och åkte hem till min lägenhet. Alex hade precis kommit hem från hennes jobb, så det blev en lite mysig fika här med hela familjen. I like :)
Nu ska jag sätta mig och kika på charlies änglar och sen blir det sängen, imorgon väntar jobb.
Hoppas ni har haft en bra dag och ätit massor av bullar :)!
Pusss♥


Soool

Solen skiner och humöret är på topp :)
 Nu ska jag städa upp i lägenheten och ta mig något att äta.
 Sen blir det att ta bussen hem till Färgelanda och greja lite där och sen vidare :)
Hoppas ni får en härlig tisdag!
Puss♥


.


måndag

Kom nyligen hem ifrån 1½ timmas promenad med hella och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Det blir bakad potatis med röra, ska även se premiären av svärföräldrarna från helvete hehe! Imorgon är jag ledig så det blir till att göra lite ärende. Nu ska jag gå och fixa till det sista av maten.
Hoppas ni har haft en härligt måndag :).
Puss♥


08:38

Igår blev det en lugn dag, började med O.C och avslutades med tacos och sex and the city hos hella. Precis så en söndag ska vara :).
Nu ska jag ta bussen till jobbet 10-18.
Pusss♥


.


O.C

Nu ska jag lägga mig i soffan med mitt täcke och kolla på o.c hela dagen! 
 Pusss♥


Ååååh!


Lördag

Nu är tacosen uppäten och snart börjar fångarna på fortet :) Idag har det vart en lugn dag, dock började den med att jag brände mig i ansiktet med plattången, så har nu ett stort ärr vid kinden, nice! haha. Idag blev det en kort jobbdag 9-13 sen när jag kom hem blev det att sova lite och sen städa mitt rum. Vid halv 6 tog jag bussen ner till stan och nu sitter jag här och slappar.
Hoppas ni har haft och får en bra lördag.
Puss♥


RSS 2.0