fredags

I fredags blev det utgång med bästa brudarna. Kvällen blev kanon!






gossip

Ligger just nu i sängen och kollar på gossip girl, S01E16. Har tvättid så ligger och nötar innan tvätten blir kvar. Har aldrig riktigt följt gossip helt efter avsnitt, så tänkte för någon dag sen att jag skulle börja om från början och nu sitter man här, helt fast haha!
♥ 



nytt!

Som ni ser så har det blivit lite nytt på bloggen & det har jag att tacka min duktiga vän emelie för, tack hjärtat!♥ Idag blev det jobb 10-18, samma gäller imorgon :). Har varit och gått på gångband idag också, skönt att svettas lite fast det tar emot i halsen, vill bara bli frisk!


helg

Hoppas er helg har varit lika skön som min. I fredags blev det lugnt för mig del eftersom jag jobbade i lördags. Igår blev det hem till hella efter jobbet för lite mat och mys. Senare på kvällen åkte vi till robin och firade honom. Vaknade upp hemma hos hella och idag har det bara varit slappdag, vart på torp en sväng och handlat lite kläder. Nu blir det häng i soffan tills wallander börjar.

21/1

jobb 9-13 ♥


...


!

Nu blir det mat, potatisgratäng och kött. mums!
Klippte av mitt hår igår igen, så nu är det drygt 5 cm kortare, skönt!



...


Torsdag

Har precis kommit in från en springtur, gick sådär faktiskt. Halsen är fortfarande skrot men det var skönt att komma ut lite ändå fast de tog emot. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det mys. Hoppas ni har en härlig dag i detta fina väder.



10



8

Har haft en jättebra och mysig helg så har inte haft tid till att uppdatera hihi. Hoppas er helg vad bra!♥

snyggt!







*

Idag har det varit en heldag i Göteborg, lämnade av alex och andreas sedan drog vi och shoppade lite. Gick upp kvart i 6 så är liiiite trött så snart blir det sängen. Imorgon blir det jobb 10-18 sen på fredag är vi ju lediga :).
Hoppas ni har haft en bra dag.


....


3 januari

Kom precis hem från jobbet, idag blev det 9.00-16.30. Om ett tag blir det att fixa iordning lite tacos och massa mys med min underbara familj & marcus, för imorgon drar min fina syster till australien och blir borta i 2,5 månad. Känns lite jobbigt men det kommer nog gå fort ändå:). Nu ska jag gå ner och hjälpa alex och packa.
Hoppas ni har det bra.


2012

Hoppas ni alla hade en bra nyår!
Bilder på några av de raketer som vi smällde av vid 12 slaget!





RSS 2.0